Inloggen

De Josephschool: talentvol onderwijs voor iedereen!

preview
Nieuwsbrief van de Josephschool nr. 38

Nieuwsbrief Josephschool

Nr. 38 | Schooljaar 2018 - 2019 | 29 juni 2019
Agenda

3 juli - Sportdag groep 3, 4 en 5

5 juli - Sportdag groep 6, 7 en 8

5 juli - Rapport 2

Verjaardagen

5 juli - Meester Leon Baaij

7 juli - Juf Ellen van der Laaken

Bericht van Monica Tolenaar

xBeste ouders,

 

Ik hoop dat u heeft kunnen genieten van de extra dagen met uw kinderen én van het mooie weer! De leerkrachten hebben heel hard gewerkt en de persen draaiden op volle toeren om de rapporten en andere verslagen te printen. Het was een race tegen de klok, omdat onze kopieerapparaten vernieuwd zijn en nog niet alles goed bleek geïnstalleerd. Hulde aan de medewerkers van SCOL ICT, die onze school met voorrang door dit proces heeft geloodst.

 

Vorige week heeft er zich een vervelend incident afgespeeld op onze speelplaats. Het gebeurde ’s avonds na schooltijd waarbij jonge leerlingen door rondhangende jongeren zijn uitgedaagd en gefilmd. De desbetreffende ouders hebben aangifte gedaan. De overlast op het plein neemt toe als het warmer wordt. Aan omwonenden van de school dan ook de vraag om overlast altijd te melden bij de politie. Hoe meer meldingen er binnen komen, des te duidelijker het probleem wordt.

 

In deze week worden er sportdagen gehouden voor de leerlingen van groep 3 t/m 5 (woensdag) en 6 t/m 8 (vrijdag). De organisatie is in handen van leerlingen van het MBO Rijnland en wordt gecoördineerd door onze gymdocenten.

 

Monica Tolenaar

Uit het team - Omdenken

x

Uit het team - Juffendag

xJuffen en oefenjuffen van groep 1/2 in afwachting van alle verrassingen voor hun juffendag. Gefeliciteerd!

Heeft u of uw kind iets leuks voor de nieuwsbrief, een vraag of een suggestie, stuur een mail naar nieuwsbrief@josephschool.nl.