Inloggen

De Josephschool: talentvol onderwijs voor iedereen!

preview
Nieuwsbrief van de Josephschool nr. 7 | Schooljaar 2020-2021 | 9 oktober 2020

Nieuwsbrief Josephschool

Nr. 7 | Schooljaar 2020 – 2021 | 9 oktober 2020
Agenda/Verjaardagen
10 oktober Verjaardag Ivonne Keepers
11 oktober Einde kinderboeken week
13 oktober Oudergesprekken Groep 3-4
13 oktober Vergadering medezeggingsraad
14 oktober Verjaardag Babet Polman
19 oktober Herfstvakantie
Bericht van Monica Tolenaar

monicaBeste ouders,

 

De ouders van de groepen 3 en 4 zijn deze week in gesprek gegaan met de leerkrachten. Ik denk dat het fijn was om elkaar eindelijk écht te kunnen spreken en informatie uit te kunnen wisselen.

De kinderen van de groepen 4 & 5 zijn deze week verrast met een bezoekje van de schrijver van de Gorgels, het bekende kinderboek. Dat was nog eens een voorleessessie!

En ondertussen is er in deze Kinderboekenweek in alle groepen veel gelezen, voorgelezen en gesproken over het themageschiedenis”.

 

Op ons terrein staat nog steeds een oud schoolgebouw. AL heel lang wordt er gesproken door de Gemeente over een nieuwe bestemming. Vorige week was er een informatieavond voor omwonenden om de laatste plannen toe te lichten. Als alles door de inspraak komt, wordt er een nieuwe sportzaal gerealiseerd. Dat betekent dat wij dan meer uren in de grote zalen kunnen besteden en dat is voor de kwaliteit van ons bewegingsonderwijs heel belangrijk. Het wordt wel een kwestie van een lange adem; als alles mee zit, zou het gebouw er misschien in 2023/2024 kunnen staan. Namens de Josephschool zal Koen de Wit (MR-lid) aan de klankbordgroep deelnemen.


Met vriendelijke groet,
Monica Tolenaar

Uit het team - gevonden voorwerpen
    Aanstaande dinsdag 13 oktober om 15.00 uur staat de gevonden voorwerpenkist onder het afdak op het schoolplein. Mist uw kind een kledingstuk, neem dan even een kijkje.
Uit de wijk - Zwempret in de herfstvakantie

zwem

De nieuwsbrief wordt verzorgd door: Lieke van Emmerik, Marina Fliers, Lisette Hubeek, Susan de Roode en

Onno Ruijsbroek. Heeft u of uw kind iets leuks voor de nieuwsbrief, een vraag of een suggestie, stuur een mail naar nieuwsbrief@josephschool.nl.