Inloggen

De Josephschool: talentvol onderwijs voor iedereen!

preview
Nieuwsbrief 18 - 23 december 2022

Nieuwsbrief Josephschool

Agenda
Datum Activiteit
   
23 december Start Kerstvakantie (12.00 uur) t/m 8 januari 2023
16 januari Informatieavond groep 1/2
25 januari Adviesgesprekken groep 8
31 januari Adviesgesprekken groep 8
6 en 7 februari Studiedagen (leerlingen vrij)
7 februari Medezeggenschapsraad
9 februari Klassentheater groep 1/2a
10 februari Rapport
10 februari Klassentheater groep 1/2h
13 februari Klassentheater groep 1/2f
14 februari Klassentheater groep 1/2b
15 februari Klassentheater groep 1/2d
15 februari Rapportgesprekken groep 3 t/m 7
16 februari Klassentheater groep 1/2e
16 februari Rapportgesprekken groep 3 t/m 7
17 februari  Klassentheater groep 1/2g
20 februari Klassentheater groep 1/2i
21 februari Rapportgesprekken groep 3 t/m 7
23 februari Klassentheater groep 1/2c
25 februari t/m 12 maart Voorjaarsvakantie

 

De agenda vindt u ook digitaal binnen Schoudercom. 

 

Kerstvakantie

Beste ouders,

De Kerstvakantie staat voor de deur! Na alle sfeervolle Kerstactiviteiten op school is het nu tijd om thuis of op vakantie lekker te ontspannen. Er is de afgelopen weken veel werk verzet door de teamleden en actieve ouders. Dank aan allen die zich als vanouds hebben ingezet; de ouderraad, de klassenouders, de ouders die een lekker hapje verzorgden voor het diner en de gezellige bijeenkomst op het bloemenplein. Deze week hebben alle teamleden ook nog een Kerstattentie namens de ouderraad ontvangen. Ontzettend lief om op deze manier door de ouders in het zonnetje te worden gezet! 

 

7Namens alle medewerkers van de Josephschool wens ik alle kinderen en hun gezinnen een fijn Kerstfeest toe en een hoopvol nieuw jaar:

Cynthia, Myrthe, Marion, Tamara, Irene, Michelle, Astrid., Kristi, Rosanne, Patricia, Sabine, Floor, Marleen, Suzanne, Monica de B., Iris, Esther, José, Eline, Hetty, Renate, Jessica, Pien, Leanda, Susan, Eline, Foske, Marieke, Karen, Joyce, Sanne, Diana, Mandy, Remi, Sirvard, Femke, Simone, Rosemarijn, Mandy, Lianne, Odette, Edwin, Leon, Emma, Harriet, Anne, Marloes, José, Laura, Dexter, Dennis, Iris, Hannie, Johan, Francine, Jon, Loesanne,  Sander, Frank, Stefan, Jerina, Arina, Yolanda, Momo, Charlotte, Natasja, Joke, Bea, Femke,Jenske, Fleur, Joop, Carla, John, Martine en Ivonne. 

 

We zien elkaar terug op maandag 9 januari!

 

Sabine Steinebach

 

 

Nieuwe jeugdbrigadiers

Afgelopen weken konden leerlingen uit groep 7 zich opgeven voor de opleiding tot jeugdbrigadier. Woensdagochtend 21 december zijn er twintig nieuwe jeugdbrigadiers opgeleid door motoragent Mitchell. Hij is motoragent in de regio Leiden Zuid-Centrum. Samen met Mitchell hebben de leerlingen de theorie doorlopen en hebben ze in de praktijk op de Burggravenlaan geoefend. 

 

De komende periode (januari tot december 2023) zult u 's middags na schooltijd de nieuwe jeugdbrigadiers aantreffen op oversteekplaats aan de Burggravenlaan. Heel veel succes! 

 

jbJB2

 

Voedselbank

De actie voor de Voedselbank was wederom een succes; de medewerkers waren zeer tevreden met alle gevulde kratten. Fijn dat u hieraan zo genereus heeft meegewerkt.

 

vb20221221_134223.jpg

Gevonden voorwerpen

De afgelopen periode zijn er veel spullen achter gebleven op school. Kom gerust een kijkje nemen vanavond/morgen om te kijken of er iets van uw zoon/dochter tussen zit. De spullen die overblijven zullen wij aan een goed doel schenken. 

 

kleding

NIEUWS UIT DE GROEPEN
Kerstviering in de kerk

kerstkf 

f

EXTERN NIEUWS

Heeft u of uw kind iets leuks voor de nieuwsbrief, een vraag of een suggestie, stuur een mail naar nieuwsbrief@josephschool.nl.